BROADCAST

Den gode ide..

Dansk Film & Tv producerer og udvikler nye spændende koncepter og programmer til TV-stationer og online platforme. Lige fra dokumentar til underholdning, sport og nyhedsmagasiner.

Hos Dansk Film & Tv er vi skarpe på ideudvikling, koncepter og indhold.

Hvis du går med en tanke eller god ide til et projekt, så tøv ikke med at kontakte os - vi brænder altid for at sætte nye skibe i søen.

REDIGERING/KLIP

Musikalsk redigering..

Sideløbende med film og tv, er vi udøvende musikere og har en særlig musikalsk forståelse for rytme og flow, når det gælder redigering. Vi lægger stor vægt på at sammensætte lyd og billede med et musikalsk grundlag. Vi mener ligeledes at valg og brug af musik i vores produktioner har en meget stor betydning for helheden.

Hos Dansk Film & Tv har vi stor erfaring med redigering. Udover egne produktioner, redigerer vi også for kunder i hele landet. Vi lægger stor vægt på at historien bliver bedst muligt fortalt og samtidig rammer den helt rette stemning, således at det bliver indbydende og vedkommende for målgruppen.

STILL-BILLEDER

Et godt billede..

Billeder fortæller mere end mange ord, uanset hvor godt du end beskriver dit produkt. I vores studie har vi muligheden for at løse de fleste opgaver, men vi arbejder lige så gerne ”On location”.

Stillbilledet er en stor del af vores dagligdag. Vi arbejder med portrætter, reportagebilleder, produktfoto og reklamefoto osv.

REPORTAGE

Livet på landvejen..

Dansk Film & Tv elsker at være ”On the Road” og udfordringen i at finde den bedst tænkelige løsning selv under de mest umulige forhold.

Reportagen er blevet en uundværlig del af dagligdagen og vi har igennem mange år oparbejdet stor erfaring med genren. Det handler om hele tiden at være i bevægelse og fange oplevelsen og personerne i nuet som kræver stor empati, forståelse og respekt for de mennesker og områder man arbejder med.

TILRETTELÆGGELSE

Gode og skæve idéer bydes velkommen..

Hos Dansk Film & Tv arbejder vi med visuel storytelling, branding og identitet – altså den gode og vedkommende historie. Vores kunder og opgaver spænder lige fra broadcast-TV, Web-tv, til store og små virksomheder og offentlige instanser. Vi finder løsninger således, at ideer og budskaber når sikkert frem til den tiltænkte målgruppe. Med andre ord elsker vi at finde den helt rigtige idé, der løfter slutproduktet til noget originalt og vedkommende. Sammen med kunden tilrettelægger vi indholdet og står for produktionen, således at historien adskiller sig fra mængden og får sit helt eget og personlige præg i mediebilledet.

SPEAK OG LYDARBEJDE

Lyden af vellyd..

Speaks, radiospots og tekstforfatning. I vores produktioner prioriterer vi lyden og selve lyddesignet højt. Med vores musikalske baggrund og mange år i produktionsmiljøet, har vi en stor erfaring indenfor produktion af speaks til eks. reklamespots. Vi hjælper gerne med at sammensætte den rigtige tekst, så formidlingen og budskabet rammer den rette målgruppe.

OB-LIVETRANSMISSION

Outside Broadcast..

Koncertoptagelser, Fodbold, Svømning, Håndbold, Dans, Hockey osv.

Igennem mange år har vi stået som fotografer på OB-optagelser til sports og live-begivenheder. Vi kan også tilbyde lys- og studieopsætning samt totalløsninger. Af samarbejdspartnere kan nævnes

DR, TV2, TV3, DK4, Dblux, Viasat, SBS Discovery Media.